Kategorier
Stockholm

Spöke i leoparddress

I dag gick tiden lite fortare i och med att vi kom iväg till Naturhistoriska riksmuseet efter lunch. Dinosaurier, olika stadier av förmänniskor och lite svensk fauna fick vi oss till livs. Plus mellanmål.

Ynkryggarna och mobbarna hittar vi lätt i kommentarsfälten. Var är de vuxna? Själv lajkar jag Greta när jag har möjlighet.

Greta Thunberg:

Jag är verkligen ”djupt oroad” över faktumet att dessa hat- och konspirationskampanjer tillåts att fortsätta och fortsätta bara för att vi barn kommunicerar och agerar baserat från vetenskap. Var är de vuxna?”, skriver hon.
Det är inte första gången Greta Thunberg har fått höra elakheter. Några jämför hennes skolstrejk med häxprocesser, andra gör narr av hennes diagnoser. Den nya vd:n på XXL Per Sigvardsson hånade henne på Facebook och skrev ”så nära downs man kan komma”, något han senare fick avgå för.
Den här gillar jag. Den är från ett övergångsställe där den vita färgen nötts bort. Lite av ett spöke i leoparddress.

I kväll kanske jag kommer åt lite fotboll, matchen går på Eurosport 2. Den kanalen kanske finns nånstans.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

10 svar på ”Spöke i leoparddress”

Du själv är ett fenomen. När Berg visar bilder från Slussen är de som dokument. Din bilder är dokument, men samtidigt förhöjda till konstverk. Hur kommer det sig? Mäster!

Just den här gruppen är nog mer en ren dokumentationsgrupp utan konstnärliga ambitioner, ändå. Jag har gjort mina bilder som jag gör bilder, andra har haft sina respektive utgångspunkter. Resultatet hade kanske blivit ett annat om varje fotograf vetat att bilderna skulle läggas upp i en grupp på Fb.

Du är bra på att prata runt!. Och därför förringa digsjälv. Ja, jag tycker de andra, Berg, osv är ute efter att visa upp sig på ett fånigt sätt. Inte kul att kolla på samma fotograf i tio FB-Inlägg.

Har du tänkt på att det är Berg(gren) och Ståhl som dokumenterar här, så passande.

Bra att skylla på, principer!, Eller luta sig mot, kanske!

Var det inte en roligt grej om, ”i principip alltså” , kanske du är för ung för att minnas den.

Ståhl har väl startat gruppen? Och jag är inbjuden. Det finns värre saker att bli irriterad över än att några lägger in vad man själv tycker är mindre bra bilder i en grupp på Fb.

Stängt för kommentering.