Kategorier
Stockholm

Köbeteende

Det är mer folk på morgonbussen denna vecka och jag väljer därför min ordinarie hållplats fört att få sitta under resan in till Medis. Iakttar viss aktivitet även i dag på Saltsjöbanans rälslösa banvall efter Danviksbron. Undrar vad man göra där. Det lär ju dröja innan tågen rullar in till Slussen igen.

Slipper regnet på vägen till jobbet men min kollega som kommer en halvtimme senare är genomblöt. Sen regnar det och är uppehåll lite om vartannat. Jag hinner kicka lite boll och plussa på på stegappen.

Två brandbilar på högsta decibel brakar söderut på Götgatan när jag står och väntar på en hembuss som fortfarande rullar efter sommartidtabell för att generera vinst för Keolis. Var 15:e minut avgår den, känns lite segt. Men i dag var köbeteendet föredömligt trots att bussen stannade i höjd med de som stod som nummer fem i kön. Men vi/de släppte fram de som stod före oss. Andra dagar kommer folk bakifrån och rusar fram så snart de ser vilken buss de är. Må karma straffa dem hårt!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Köbeteende”

Testade 446 till Skanstull idag. Så fort det gick, en halvtimme till nr 3 till SÖS. Det gick bra idag, nu är jag konverterad igen. Det visste du inte om SÖS.
Ha så roligt med barnen dina.Byter du till T-bana en station till Globen?

Stängt för kommentering.