Kategorier
Stockholm

Återställning

Strax dags att se vilka barn som kommer denna den sista skälvande sommarlovsveckan. Sen har vi att snygga till avdelningen dels efter sommarfritids som sliter ordentligt på vårt material, dels efter storstädningen som tvingade oss att tömma alla barnens och våra egna kläd- och skohyllor plus alla andra låga och höga ytor som inte ingår i ordinarie veckostädning.

Hade två bokpaket i postboxen när jag kom hem i går, Man Ray Självporträtt och från Bakhåll förlag Dekius Lack Utsikt från ett tolv meter högt berg och Wanda Heger Varje fredag framför porten.

Känns som att det är dags att börja fundera på en ny MacBook. Den gamla är just gammal, Photoshop kan inte öppnas på grund av för lite virtuellt minne och lagringsutrymmet är så gott som slut. Och det kan vara en god idé att köpa den medan jag fortfarande har lärarrabatt. Får intensifiera sparandet ett par månader helt enkelt. Eller så tar jag av besparingarna redan snart. Behöver även datorn i skolan som bara tillhandahåller PC. 24 500:- om jag fortsätter med 13″.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

3 svar på ”Återställning”

Stängt för kommentering.