Kategorier
Stockholm

Surr och snurr

Surrig och snurrig i huvudet efter diverse scheman och annat. Och trött efter för mycket stillasittande. Kommer hem med en massa att snabbt skriva ner tydligt så jag minns det. Och göra ett personligt schema. Och lite annat så småningom.

Sega köer på hemvägen, snigelfart. Motorcyklar susar förbi på insidan medan bussen krypkör i Eugeniatunneln, eller vad det nu är för tunnel vid Norrtull. Tar en halvtimme extra att komma tillbaka till skolan.

Väderappen lovar uppehåll på min planketlördag. Hoppas det håller.

Här går man och gläder sig över att man på helgerna kan ta en tupplur när som, och så får man läsa att det kan vara ett första tecken på demens. Man tackar!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Surr och snurr”

Undrar också om det är just Alzheimers på G, eftersom å senaste tiden och särskilt idag, bara somnar hela tiden. Min man gick bort i detsamma för tio år sedan. Jaha. Har du bytt yrke eftersom du är ute och snurrar på hotell och far i Eugeniatunnlar och allting. Ingen ordning på allting, som Pippi sa. Tycker jag också!

Stängt för kommentering.