Kategorier
Stockholm

Äckligt hett!

Äckligt hett! Förbannat äckligt hett!!! Utomhus fläktade det, men inomhus stod den syrefattiga luften helt still. Jobbigt är bara förnamnet! Men eleverna klarade det bra, bättre än vad jag gjorde.

Annars kämpar jag på med mitt mål minst 8000 steg per dag. I går hade jag tajmat hemtunnelbanan exakt om jag inte bestämt mig för att gå till Gullmars. Hade latmasken fått bestämma, hade jag stannat på cirka sju tusen steg.

Lång dag i dag, från 8 till 17, ensam med klassen från lunch, men det tror jag går bra.

Nån knasboll föreslog att Orminge centrum skulle byta namn, typ till Saltsjö-boo centrum, för att namnet Orminge har fått dålig klang. Det enda namn i sammanhanget som numera har dålig klang är förslagsställarens.

Har hittat ett nytt spel för mobilen, Let me out. Det är bilar av olika längd som står kors och tvärs och blockerar utfarten från en speciell bil och uppgiften är att rensa vägen genom att flytta övriga fordon hit och dit. Antingen är det ett väldigt lätt spel eller så har jag särskild talang för det. Nackdelen är att hjärnan fortsätter spela när jag stängt av, och spelade halva natten.

https://unbltfnd.tumblr.com/post/187329830631
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Äckligt hett!”

Ja hur varvar man ner innan natten. Läser ”om” P A Fogelströms böcker och så springer man runt på gatorna på Söder i hans figurers spår. Hela natten, eller en stor del av natten.

Eleverna är glada att du har bara dig på eftermiddagen.

Korsordsspeler är bättre som natti-nattispel, det spökar inte under sömnen.
Eleverna är gladast när vi är där både jag och deras lärare. Vi är ett bra team.

Stängt för kommentering.