Kategorier
Stockholm

Hög luftfuktighet

Uppe när tuppen är galen, galet tidigt. Undviker att hoppa i galen tunna utan duschar som vanligt. Vilken buss jag tar är egalt, har god marginal.

Anar viss flyttfågelaktivitet i buskarna när jag går till morgonbussen.

Får en betalningspåminnelse från Geologiska föreningen på mejlen, men jag hoppar av den sammanslutningen. Det får vara nog med mineraler och bergarter nu.

Ska strax planera nästa bildtema som ska handla om djur i konsten. Börjar få klassen dit jag vill, att utan prestationsångest prova sina idéer. De får bestämma själva hur temat ska tolkas och vi pratar om bilderna efteråt då jag lyfter detaljer som jag gillar.

Dramatik när jag åkte hem i går. En tjej bakom mig på bussen berättar i mobilen om hur två killar bråkade på tvärbanan vid Gullmars och den ene blev knuffad ner på spåren och fick benen påkörda när spårvagnen kom. Och vid Henriksdal hade det skett en olycka med bland annat en motorcykel så där stod räddningstjänsten med flera fordon och blinkade blått.

Hög luftfuktighet gjorde inomhusverksamheten mer eller mindre olidlig. Hade trots det bild på eftermiddagen och över tjugo barn från ettan till trean deltog. Deras skaparglädje uppvägde klart jobbet med att städa efteråt. Fick god hjälp av några treor.

Ibland överträffar verkligheten dikten, gillar den här rubriken:

Tågonanist bet personal ombord 

Hur onanerar man ett tåg?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Hög luftfuktighet”

Hög kvalitet i din undervisning, det du ger dina barn för livet är oersättligt!.

Kan tåg onanera! Livet slutar inte att överraska.

Stängt för kommentering.