Kategorier
Stockholm

Mysko oxe siktad

Avslutar måndagskväll meden rejäl dos Woody puzzle på mobilen. Sen får jag ligga länge och lyssna på sena kvällens ljud innan jag kan somna. Nåt plåtobjekt väsnas där ute, bland annat. När jag somnat fortsätter hjärnan att lägga pussel och håller på mest hela natten. Det är bara sista timmen jag drömmer normalt, som för mig är detaljrika vistelser i ständigt nya miljöer.

En mysko oxe har siktats utanför Vemdalen, formellt utdöd i Sverige, men det visste den uppenbarligen inte om.

I kväll har jag ett evenemang att gå på, om jag orkar. Det brukar jag tyvärr inte göra. Och med halvknackig pusselsömn är det inte troligt att jag beger mig till Fotografiska efter jobbet. Men osvuret är alltid bäst.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Mysko oxe siktad”

Tänk om vi inte vet att vi egentligen är formellt utdöda? Konstigare saker har väl inträffat, eller annars, vet vi ingenting för om rymden är oändlig, vilket inte ligger inom vår begreppsvärld, så är ingenting överhuvudtaget är vad det verkar vara.

Ja, det blev flummig. Ikväll ska jag gå och höra Hjärnstark på Åsö gymnasium, Anders Hansen. I min sinnevärld är det verkligt, gott nog. Man fick seminariet gratis om man är medlem i Friskis & Svettis.

Hursomhelst, utdöd eller inte, Matti, ha en bra vecka.

Stängt för kommentering.