Kategorier
Stockholm

Larvigt

Gårdagens arbetsdag inleddes lite larvigt. Andraklassarna har fjärilstema och dryga trettio larver kom i paket och behövde placeras i varsin liten burk med mat i botten. Då min kollega inte är särskilt förtjust vare sig i dessa små kryp eller vad de senare ska bli, föll det på min lott att att sitta och pilla. Larvigt, men inte slarvigt.

Dagen fortsatte med Vänskapsdag och vi sysselsatte oss gruppvis med olika aktiviteter och det gällde främst att få de yngsta att känna sig trygga nog att våga delta. Vilket de gjorde för det mesta, vissa lekar var lite för vågade, så då vågade de inte. Kul hade vi och trevligt var det.

Och ännu en lördag poppar upp ute almanackan. Vad göra? Behöver fylla på med lite bloggbilder så det kan bli en fotosväng. Frågan är var. Har dessutom att fylla på med hjärnceller. Men jag ska ju ha lust också, annars blir det inget bra.

Har också en helglista att arbeta efter. Men först frukost och morgonkaffe.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Larvigt”

Stackars människor som inte gillar småkryp. Jag växte upp med småkryp, de var mina kompisar och vissa badade jag. Om de gillade det vet jag inte. De sa inget. Myrorna matade jag med sockerbitar, de gilla det.

Hur går det med LILJEVALCHS?

Ja, stackars de som har fobi för småkryp. Ibland är det synd om insekterna också, kanske värst för myrstackarna.
Liljevalchs? Vad är det?

Stängt för kommentering.