Kategorier
Stockholm

Sitting on the edge

Blev inbjuden till Fejangruppen ”Sitting on the edge” där man lägger upp bilder på stolar och annat att sitta på, med eller utan sittare. Fick så ännu en anledning att gå genom arkivet. Tidsödande men kul, när det är kul. Mer tidsödande än kul när datorn är långsam, som den blev efter senaste uppgraderingen av operativsystemet. Har nån gett den ett stolpiller?

Affe, en fotopolare, har lagt upp tio musikalbum som påverkat hans musiksmak, han har själv spelat basgitarr. Tyvärr utmanade han inte mig, men jag ska nog lägga upp mina tio favoritalbum vad det lider.

Nr 1. Thin Lizzy – Nightlife.

På tal om fjärilslarver: Skånska forskare driver på utvecklingen som ska tillåta insekter som mat även i Sverige. Redan nästa år kan det bli lagligt att sälja insekter som livsmedel i Malmö. Mjölmaskar och bönsyrsor är några krispiga kryp som står på menyn. ”De innehåller bra proteiner, bra fetter och smakar bra”, säger professor Karin Wendin vid HKR.

En 73-årig kvinna i den indiska delstaten Andhra Pradesh har fött tvillingar efter en provrörsbefruktning, skriver BBC.

Jisses!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Sitting on the edge”

Stängt för kommentering.