Kategorier
Stockholm

Lömsk klamydia och hunddöd

Helg innebär att jag har gott om tid att läsa diverse tidningar. Bland annat inhämtar jag att vi till vårt land hämtat lömsk klamydia från Finland och norsk hunddöd. Ett straff för begångna oförrätter, typ nån variant av Montezumas hämnd?

Drömmer att jag är i ett rum med tre katter, varav en är en tiger som vilar på finaste platsen, en pall. En av de mindre katterna ger sig på tigern i nåt skojbråk, en vänsterjabb från storkissen välter nästan ett bord och dyrbar parfym rinner ut. Kattinnehavarinnan tillika parfymägarinnan väser något om dyra droppar. Bråket antas bero på att katterna är hungriga och i nästa scen kommer en av katterna tillbaka från köket med en skiva knäckebröd i munnen. Den springer snabbt och lägger beslag på prestigeplatsen och ögonen blänker lite obehagligt. Den här kissen känner jag inte igen.

På sportsidorna läser jag hur EM-kvalmatchen Frankrike-Albanien blev försenad då värdarna spelade Andorras nationalsång och albanerna vägrade spela. Matchspeakern bad sen om ursäkt, till Armenien! Amerikansk klass på den okunnigheten.

Nummer 2: Then Play On – Fleetwood Mac.

Förbaskat skönt att få sova ut. Är kanske inte mer energisk, men utvilad. Kanske, kanske att jag åker in och gör lite bilder. Får passa på när den enda fotbollsmatchen, EM-kval Sverige mot Norge, börjar kl 21.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

4 svar på ”Lömsk klamydia och hunddöd”

Hoppas du förstår att du är bra, och lämnar in.
Musik; nej jag gillar heller inte alla musik!
Ha en god söndag var än du befinner dig!

Stängt för kommentering.