Kategorier
Stockholm

Puppy love

Morgonbussen kör fel, missar att svänga upp mot motorvägen. Korrigerar misstaget med en avancerad vändningmanöver. Spännande start, om man har låga anspråk.

Asså, de här elsparkcyklarna. Hur i h-e kan det vara ok att de får blockera halva och drygt det gångbanan/ trottoaren?

I dag var jag fjärilsskötare. Skolans alla tvåor föder upp fjärilar från larv till fjäril via puppa, ingående i NTA-projektet. Pupporna skulle flyttas från sina burkar till en större nätkasse och då min lärarkollega är fjärilsfobiker föll det på mig att utföra det älskliga arbetet. Puppy love, typ. Men nu hänger de där, de som överlevde klassmiljön med stundtals hög volym och nyfikna, pillande händer.

Försäkringskassan! Där sitter räknenissarna och underkänner läkarintyg och tycker att svårt sjuka är arbetsföra. Högerns förakt för svaga, sjuka, fattiga och utsatta människor har fått fullt genomslag i myndigheter som migrationsverket och försäkringskassan. Sossarna tror att röster och makt finns att hämta i hårdare tag och bidrar gärna. Helvete!

Jeff Buckley – Grace, hörde jag i pausen mellan ett par gig på Wheelan´s i Dublin och blev helt tagen. Fick jobba hårt innan jag visste vem och vad det var.

Helg igen och jag vill först och främst klippa mig, sen förnya mitt 90-dagarskort på SL. Därutöver vete gudarna vilken väg den här helgen tar. Premier league-fotboll lär det bli.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Puppy love”

Stängt för kommentering.