Kategorier
Stockholm

Sportigt värre

Står lite längre i duschen och tänker på New York och hur vi ska bo där. En i sällskapet har en kompis som hyrt lägenhet under sin vistelse i det stora äpplet och ska kolla upp detaljerna. Vore kanske en bra lösning för fem personer, förutsatt att priset är överkomligt. Men som sagt, fem personer ska ju dela även på kostnaden. Tankarna fortsätter snurra medan jag diskar.

Tvåtusen personer dör varje år av alkoholskador och fyra tusen barn lever i hem där föräldrarna dricker för mycket. Moderaterna vill ha söndagsöppet på systemet så man kan köpa alkohol till ”söndagsmysets tacos”. Andra människoälskare är Kristdemokraterna. Till exempel Göran Göransson, Kd i Ystad, som vill skrota barnbidraget för utlandsfödda. Nu får Jesus ta och komma ner och köra ut månglarna ur templet. (Jesus driver månglarna ur templet är en passage i Nya Testamentet i Bibeln  som blivit en allmän bild för att visa när vinstintressen finns där de inte bör finnas).

Det rasslar av tunga kedjor när moppeburna innebandyspelare gör sina fordon startklara utanför bollhallen.

Hamnar i en familjeklippning där mamma och äldsta dottern är först ut i varsin stol medan lillasyster röjer bland hårbalsam och schampoo på en hylla i alltför barnvänlig höjd. Mellanbror Erik cirka fyra år var inte helt nöjd när det var hans tur. Nej, nej, neej!!! Inte örat, inte örat!!! Jag vill inte ha färg!!! Två klubbor och ett par high fives senare, lämnar Erik ändå frisörsalongen vid gott mod.

Hinner hem lagom till Liverpool-Newcastle. Läser också att det är Champions league i veckan som kommer, tisdag och onsdag. Bland annat matchen Napoli-Liverpool. Häftigt! Elitseriehockeyn har sin premiär i dag, med Djurgården mot Linköping. Sportigt värre!. Skönt då att kunna dra några extra timmerstockar i soffan.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019