Kategorier
Stockholm

Exhibitionista

När jag till sist får tid och ork att betala mina räkningar är internetbanken stängd för underhåll. Quelle merde!

Diskar istället och kan iallafall bocka av den punkten på min helglista.

Åker in och träffar Martin och Anita på Galleri Animar. Vi kollar på lokalen och tar sen en fika. Anita besökte ju min utställning på Konsthallen och har pratat sig varm om mina bilder. Visar min Slussen – the Beauty of Demolition som Anita mindes från Konsthallen. De har precis dragit igång sitt galleri och vill visa konst de själva gillar, och av etablerade konstnärer. Hur jag kommer in där är ju en gåta. Sen när de en idé att utställande konstnärer ska hålla kurser om sitt skapande eller om sin teknik. 7 500:- vill de ha för fredag till torsdag och föreslår att jag ska dela med någon. Tänker på Mr Tommi och lovar att förhöra mig om intresse finns. De datum de vill fylla är 18/10-24/10. Gillar idén men har som sagt rysligt och kusligt ont om deg den perioden.

Det pågår nåt onlinespel i Gamla stan där folk letar ledtrådar och är klädda i 1920-talskläder. Några har tjocka lockiga peruker på sig, vet inte om det är samma samma.

Ett utdraget pärlband av Active Runlöpare konkurrerar med finska och ryska glosor om det urbana rummet vari jag kryssar mig fram. På Slussen inhämtar jag den grymma sanningen: ”Om man inte är frälst är det tvärkört för varenda människa!”

Nästa lördag är det Gerillahängning långt borta i Skärholmen. Kan behöva lite framförhållning så jag vet vad jag vill visa. Och framförallt stålsätta mig för denna långa resa till Långtbortistan.

4 svar på ”Exhibitionista”

Stängt för kommentering.