Kategorier
Stockholm

Gallerisväng

Tar mig verkligen i kragen och tittar in på Nino Ramsby vernissage efter att ha lullat runt på Norrmalm ett tag. På nåt vis ledde mig Google maps till en Vietnamesisk restaurang istället för till Galleri Mats Bergman, bra för stegappen.. Liten lokal, full med vindrickare. Svårt att se konsten, men det var dukar i olika storlekar och med motiv i olika nyanser av en färg. 

Blir uppringd av Martin på Galleri Studio Animar. ”Vi vill ställa ut konst vi gillar”, smickrade han och beskrev sen galleriets förtjänster, ny LED-belysning bland annat. Vi pratar om en utställning runt 18/10. Men det är samma koncept som på Korn och Konsthallen. Jag betalar hyra och får sen sitta där själv. Ska dit och kika men tror inte jag vill ställa ut samma bilder en gång till. Och då är det ju tveksamt om jag har nya bilder som håller för en utställning, om jag inte kör slussendemolition eller Rüdersdorf. Vi bestämmer att ses i dag på galleriet. En annan minusfaktor är ju jobbet med att baxa dit 15-20 bilder.

Svartvitt eller färg är frågan. Det är två olika bilder, men jag röstar för färgvarianten tack vare att vatten i nederkant är så levande.

En förälder på jobbet vill köpa en bild av mig, vi ska kika på det kommande vecka. Och då är det just Rüdersdorf det handlar om. Kul!

Galleri Kontrast och som sagt Studio Animar står på programmet, i dag eller i morgon. Kanske Fotografiska också, det ligger ju inom räckhåll och på rätt bekvämt avstånd.

2 svar på ”Gallerisväng”

Vi får se vad de tycker. Har ändå inte råd med en utställning i oktober. Har då precis slantat upp 38 loppor för nya datorn och de vanliga räkningarna.

Stängt för kommentering.