Kategorier
Stockholm

Utekväll

Eriksdalsbadets bassänger lyser vita och tomma och alltfler löv lägger sig till höstvila. Ljusinstallationen på vägen till busshållplatsen är tänd för första gången, som en hälsning till oktober..

Gårdagens AW på Harvest home var en trevlig tilldragelse trots att vi alla var aptrötta efter jobbet. Innehavaren Jaap kom och frågade: Visst har vi spelat fotboll i samma lag? Och det har vi ju, för så där en 25 år sen. Bra minne där! Och deras lammytterfilé var superb. När vi går därifrån snackar vi om att göra syltan till vårt stamställe. Det sa vi senast också.

En lite mer prominent person började följa mig på Instagram, lament.for.cement, Joe Dilworth, ”photographer and co-founder of Bildband Berlin”. Bildband Berlin är den förnämsta fotoboklådan i den tyska huvudstaden. Lite kul ändå.

Evenemang i kväll, om jag bara orkar.

Lidingö inför tiggeriförbud – först i Stockholms län

Den människoföraktande högern visar sitt fula tryne igen, och de där fejkkristna…

https://thewolvesatnight.tumblr.com/post/188068208428

4 svar på ”Utekväll”

Det jag tycker om tiggare, när jag ser dem, är en förtvivlan att samhället inte kan ge dem ett jobb istället för att de ska behöva tigga. Kista säkerhetsseminarium idag, ad gör vi åt säkerheten i dagens digitala samhälle, undvika cyberkrig också

Var är solidariteten med vårt samhälles mest utsatta? Empatin? Ogillar väldigt mycket egoisterna och de som sänker skatterna för de rika.
Datasäkerhet etc: säpo och polis kan inhämta uppgifter om vad alla medborgare företar sig på nätet, trots att EU säger nej.

Det är mycket som är dåligt och irriterande idag, sämre än förr. Vill åtminstone inte det ska bli värre, men man vet aldrig.

Värre blir det ju, SD är Sveriges näststörsta parti. S är ett högerparti mer mån om makten än ideologin från förr. Och man hajar inte vilka frågor som är viktiga för vanligt folk. Avgå! Alla!

Stängt för kommentering.