Kategorier
Stockholm

Skärpning anbefalles

”Webbplatsen är tillfälligt otillgänglig på grund av ett planerat underhållsarbete. Välkommen tillbaka om någon minut.” Irriterande start på dagens bloggande!

Siluetterna av sexton fåglar av skrakformat flyger i rad söderut över mitt huvud. Ingen aning om vad det är.

Glömmer förse mina jeans med bälte på morgonen, får ta och skärpa mig. Dessbättre håller sig brallorna uppe ändå.

Tunnelbanekö på eftermiddagen efter teknikfel i Gamla stan, mitt tåg får stå och vänta på grönt före Gullmars och sen långsamt, långsamt krypa vidare. Sakta vi åka genom stan, medan regnet skvalar som fan.

Inget evenemang orkades med på kvällen. Hade ändå en trevlig dag med diverse barn, men regnet spolar bort det sista unset av evenemangentusiasmen.

Putin sällar sig, föga oväntat, till raden av rädda vita män när han kritiserar Greta för att vara illa informerad när hon läxade upp världsledarna i FN. 

– Gå och förklara för utvecklingsländer varför de ska fortsätta leva i fattigdom och inte bli som Sverige, säger den ryske presidenten.

– Folk lider, folk dör, hela ekosystem kollapsar. Vi är i början av massutrotning. Och allt ni talar om är pengar och sagor om evig ekonomisk tillväxt. Hur vågar ni? sade 16-åringen under talet i FN:s generalförsamling. Lyssna på forskarna, är ju vad hon säger.

Looking for Kicks? Då får man kika någon annan stans än Orminge C för där är lokalen tömd och naken.

Klädsäckarna har lämnat porten. De var över tio stycken till sist och ska kanske sorteras innan de tar vägen över Östersjön till Estland och Lettland.

Paraply hade jag behövt efter jobbet. men den är spårlöst försvunnen. Var säker på att den låg i ryggan, men jag kan ha lagt den i en sidficka och sen tappat den.

2 svar på ”Skärpning anbefalles”

Roligt! Undrar varför skärp heter skärp, skärpa upp brallorna.
Ja där visade Putin sin stora svaghet, att ha till och med behövde kommentera Greta? Starkare att ignorera. Antar att du hade lämnat de flesta säckarna, denna gång har de tydligen hämtat alla, de som ville ha dem.

Stängt för kommentering.