Kategorier
Stockholm

Knogknäckare och känsliga ollon

Det är plus 2 grader och morgonbussen kommer låter vänta på sig. Definitivt mössa på och min jacka för kalla höstar var inte riktigt till fyllest. Vinterjackpåtagningen närmar sig med höststormsteg.

Knak, knak, knak, knak, en knogknäckare knäcker extra på min tunnelbana.

Espresso house behandlar sina anställda som skit, läser jag. När jag för flera år sen läste hur Ryan Air behandlade sin personal bestämde jag mig för att aldrig flyga med dem, samma med Norwegian Air. Sannolikt är det färdigfikat på Espresso House, trots att jag har cirka 70:- kvar på mitt presentkort. De höga chefernas inlärda förklaringar och löften om bot och bättring imponerar inte.

Det blir bara värre och värre!

Leveransen av Thåströmboken blev av efter jobbet i går, dagen före mottagarens födelsedag. Lite kul att ringa på hos en totalt okänd och lämna över en present och säga grattis. Fick samtidigt ihop över 10 000 steg, det var några dagar sen senast.

Helg igen, och den inleds med lördag som seden är. Funderar på att printa mina obegripliga abstrakter i A4. Tror kanske att de gör sig bäst i ett mindre format.

På söndag är det derby, Djurgården mot Hammarby. Ruggigt och läskigt! Har ju en del bajare på jobbet att fejsa vid vinst respektive förlust. Det förra alternativet är det absolut trevligaste. Men Djurgår´n verkar sakna den rätta derbykaraktären så jag tippar finskt.

Tidningsläsningen:

Svenska män med känsliga ollon har en tondöv approach

2 svar på ”Knogknäckare och känsliga ollon”

Johan svarade just att han skulle gå på derbyt, men han är Djurgårdare. Min systers (hon gick bort 2006 cancer) barnbarn började på Expresso House, får han skulle ta ett år ledig från studierna. Men han slutade efter kort tid för att det var skit att jobba där. Illa hantering av personalen. Trist! De har justa produkter och bra lokaler. Kall helg, Men hoppas den blir god för dig! Och mig!

Hoppas Espresso house får känna av att de behandlar sina anställda illa.
I dag vet jag inte om jag går ut, men gör jag det är det vinterjacka på!

Stängt för kommentering.