Kategorier
Stockholm

Minne

Återupprättar möjligen förtroendet för den egna minnesfunktionen när jag kommer på att jag kan kolla i Skärholmenryggan efter paraplyet. För det är där det ligger. Å andra sidan borde jag kommit ihåg det redan när jag saknade det, så tilliten kanske fortfarande är rubbad, eller om det är jag.

Sen börjar jag fundera över var mi favoritmössa kan befinna sig. Har kollat på hatthyllan där den egentligen bör ligga, men nix. Hade sen en idé om att den kan ligga i någon jackficka, men när jag kollar så kammar jag noll även där.

Fredagmorgnar har jag egentligen en friskvårdstimme men den skiter jag i. Är på plats kl 7.30 som vanligt. Den tiden passat mig bra, trots att jag egentligen börjar kl 9.30, och kl 8.30 övriga dagar. Gillar att ta emot eleverna när de kommer in på morgonen och hinner ta min morgonfika innan.

Veckan har annars gått fort, har ingen aning om varför egentligen.

2 svar på ”Minne”

Eftersom jag är 74 så har jag koll på varför tiden går fort. Fattar inte att det snart börjar annonsera Nobelpristagare igen, tyckte det var i förr veckan. Tiden går fortare ju äldre man blir, men du är väl minst tio år yngre än jag, oroa dig inte. Du har tiden för dig. Roligt skriver som vanlig, är det jag, nej det är du!

Jag blev bjuden på lunch borta 4 av dagarna denna vecka. Jag är helt slut!

Det är ju bra om arbetsveckan känns kort för en gångs skull. Har kanske våra yngsta, förskoleklassbarnen att tacka för det, de är så mysiga. Har bland annat fått ett gäng mjölktänder förevisade, särskilt de som är lösa.

Stängt för kommentering.