Kategorier
Stockholm

Har man pool är man lite korkad

Vaknar med lätt huvudvärk trots en lång och drömrik natt, eller just därför. Men rackarns som jag drömde!

”Har man pool är man lite korkad”. Läser Lena Mellin i Aftonbladet, som listar vad som förr var inne men nu är superute om man vill vara klimatsmart:

  • Bensinbil
  • Torkskåp
  • Pool
  • Torktumlare
  • SAS guldkort
  • Självgående gräsklippare
  • Gasolvärmare
  • Tvåtaktsmotor till båten
  • Stort klädkonto
  • Att duscha flera gånger om dagen

Konstaterar att jag är klimatsmart på alla punkter. Sen borde man kanske kolla sina fonder så de är klimatsmarta och inte har aktier där jag inte vill att de ska ha aktier, till exempel i fossilbolag.

Har också tid att kolla i de fototidningar jag har, Fotosidan Magasin och Kamera & Bild. Ganska lite där som intresserar mig egentligen. Läser dock en krönika som slår an en ton, den handlar om alla bilder man översvämmas av och att det kan vara bra med en bilddetox, då man helt enkelt gör ett uppehåll från till exempel tumblr, flickr och instagram. Jag har ju mina kreativa pauser då jag vilar från att göra bilder, bör också vila från att se bilder då och då. Iallafall undvika att se så stora mängder. Skulle möjligen vara skillnad om det bara var kanonbilder man såg, om man kunde sila skräpet.

Den fasta programpunkten i dag är stockholmsderbyt, slaget om Tele2, Djurgården mot Hammarby, i årets allsvenska guldstrid.

4 svar på ”Har man pool är man lite korkad”

Stängt för kommentering.