Kategorier
Stockholm

Skumt 13/10

Smörstekte mina svampar och förtärde dem under gårdagskvällen. Känner nu hur tarmarna, levern och njurarna sakta slås ut, en efter en. Skulle inte chansat med den toppiga giftspindelskivlingen!

Det visar sig att det går att leva vidare ändå. Packar upp mina nyinförskaffade pennor och provar dem på det papper som följde med.

Jag älskar att göra bilder vid vatten, rinnande eller skvalpande, bäck, sjö, hav, kvittar.

Ägnar en god stund åt att lägga in alla tyrestabilder i olika bloggutkast. Det blir med andra ord en hel del natur i den här bloggen en stund framöver, högst sannolikt uppblandat med bilder av mer obegriplig karaktär. Man måste bejaka sina böjelser.

Gillade jackan jag provade för första gången i skogen i går. Ska kolla hur den klarar regn i dag, den verkar vara gjord för tuffa tag.

Tunga grå moln ser jag på min himmel när jag tittar ut. Vad månde bliva?

2 svar på ”Skumt 13/10”

Av det tunga molnen blev solsken, det fick ge upp och skingrade sig. Jag har varit på Blå Tornet, Strindbergs på bokcirkel, min studentkamrat höll i den, toppen. Två söndagar till. Så även jag kan förlusta mig. Et tu Matti!

Vackra bilder från skogen, ett nytt tema!

Stängt för kommentering.