Kategorier
Stockholm

Hellre smal än mainstream!

Kollar genom några grupper på Flickr jag gått med i. Går ur några grupper som inte verkar vara aktiva längre och då är det ju ingen idé att lägga upp bilder där. Hittar ett gäng grupper för abstrakta bilder och gick med i de tre största, en av dem behöver jag bli inbjuden till..

Generellt är det svårt att synas i mängden var man än publicerar sig, vare sig det är FB, Instagram, Flickr eller Tumblr. Och antalet aktiva följare är litet, antalet som ser bilderna beror på Flickor på om ens bild uppmärksammats av Flickr. Då susar det iväg. Annars är antalet views på mina gatufotobilder runt 700. Mina uppladdade obegripligheter har jag inte hittad så många grupper för, så här är det kanske ett par hundra som kikar. På Tumblr har jag över 6 000 följare men det återspeglar sig på intet vis i antalet ”notes” som oftast stannar på tämligen låga tvåsiffriga tal. Har skrivit det tidigare, och Man Ray hade liknande tankar, när det är få som gillar det man gör, är det ju unik konst man skapar. Hellre smal än mainstream!

Deviant Art finns det en sajt som kallar sig. Den har jag testat men gränssnittet var för fult och knepigt.

Det kommer en doft av kaffe från köket. Dags för fikapaus.

Näste konstnär för eleverna att stifta bekantskap med är Cy Twombly. Några av dem har omedvetet tangerat hans uttryckssätt.

Bajen spetsar till toppstriden i Allsvenskan genom att hemmaslå Malmö, nu är det upp till Djurgården borta mot Blåvitt i morgon kväll.

4 svar på ”Hellre smal än mainstream!”

Cy Twombly? han är ny för mig, ska kolla upp honom. Blå Tornet, tiden flög iväg, så när man har roligt!

Moderna hade en Twombly-utställning för några år sen. Väljer konstnärer med tanken att eleverna ska skapa fritt, allt är okej.

Svårt att synas i mängden, ja – goddamned honest to God true. Därför hoppade jag av Instagram. Ett andra lika tungt skäl var att jag fick allt svårare att fördra mitt ständiga pillande på appen.

Stängt för kommentering.