Kategorier
Stockholm

Morgonspöke

Söndagmorgon och jag vaknar vid klockan sex. Det är mörkt och det regnar mot sovrummets fönsterbleck. Ingen idé att gå upp än. Rasslar upp som ett morgonspöke och äter frukost strax efter kl 8. Lyckas jag skrapa ihop lite energi, städar jag nån timme. Om inte blir det soffan och nån film. På eftermiddagen ser jag Bajen-MFF respektive Manchester United mot Liverpool. Sen är det mörkt igen.

Ägnar några timmar åt arkivet, är framme i januari 2018. Funderar på om det går att laga de brunna hårddiskarna. Om det bara var strömförsörjningsenheterna som brann borde de gå att ersätta, eller? Antar att det är där alla tusentals saknade bilder finns. Hur jag har kunnat lägga dem bara där och inte parallellt på min dators hårdisk, begriper jag inte. Den avsikten har jag aldrig haft.

Stoppades på flygplatsen – hade en katt i sitt bagage

Ska försöka vara mer noggrann i mitt packande. Har å andra sidan ingen katt. Kommer att använda den stora resväskan, vill bland annat få plats med en liten rygga för dagsutflykterna. Ryggan jag använder som handbagage har jag till dator och kameror och är för stor för att jag ska vilja ha den med mig när jag knallar runt.

Ett svar på ”Morgonspöke”

För mig är det Blå tornet idag, vi ska diskutera EN dåres försvarstal i bokcirkel, Andra söndagen, förr Ett Drömspel, Nästa söndag Fadren. Lycka till!

Stängt för kommentering.