Kategorier
Stockholm

Allt har ett slut

Startar dagen med en rask promenad mot hållplatsen. Får spurta sista tjugo metrarna för att hinna med bussen. Ungefär max vad jag orkar springa.

En gigantisk pumpa i ICA Folkungagatans skyltfönster påminner om vad som komma skall.

Intensiv arbetsdag följer, först ett en halvtimme lång inhopp hos ettorna där jag satt och läste tillsammans med några elever. Sen var det dags för min lilla mattegrupp, får en kort rast före min lilla svenskagrupp. Bild och tema Cy Twombly, som har några bilderna kan gå in på vilket dagis som helst och hitta. Vilket var min enda poäng, att konst är inte så märkvärdigt.

Allt har ett slut.

I want bulle, förklarar en liten batting för sin mamma, på väg in mot mitt förortscentrum. Let´s go till fritidsgården, säger en äldre dito till sina kompisar. Internationellt!

Stort bredbandskaos, rapporterar Aftonbladet vid halv sex på onsdagskvällen. Märker det först när jag vill kolla Champions league och det inte går.

Fixar biljett till flygbussarna och lyckas få in den i mobilen så jag bara har att skanna en QR-kod när jag kliver ombord. Behöver hitta tyska mynt till bussen från Tegel in till Hauptbahnhof.

Ingen flygbuss, men bra nära…

2 svar på ”Allt har ett slut”

Stängt för kommentering.