Kategorier
Stockholm

På kyssavstånd

Bredbandet fungerar på datorn på morgonen, alltid nåt. Teven kollar jag inte på morgonen.

Tajmar morgonbussen bättre, behöver bara ta några snabba steg på slutet. Hjärnan var på tidigt och kunde bidra med några objekt till ”sista fixet före avresan-lustan”. 

Efter jobbet vernissage på nåt galleri på Själagårdsgatan där Johan Bergmark ställer ut tillsammans med en skulptör. Tappar upp en mugg vitt, kollar runt bland Johans skarpa skådis- och musikerporträtt, skakar tass med Johan själv och drar när muggen är tom. 

Rusningsträngsel på tuben när jag tar mig tillbaka till Medis. Hamnar på kyssavstånd med en snubbe, han var inte min typ så det blev inget. Tågaccelerationen och en knuff i ryggen gör sitt för att det ändå ska bli vi två men med muskelkraft håller jag ifrån och kan pusta ut och kliva av. 

Bestämmer med Berlin-Gustaf att ta en öl när jag kommer ner. Det blir fint, det.