Kategorier
Berlin Stockholm

Bok? Utställning?

Dags att jobba undan en vecka till inför jul- och nyårshelgerna. Tycker det går ganska raskt nu. Förmodligen för att eleverna är så fina. Sannolikt är det därför jag orkar med fler kvällsevenemang. På onsdag är det vernissage för ”Fjellis” och hans Slussen, mon amour på Fröken Bellman. På lördag vernissage för CFF:s medlemsutställning, där jag deltar medel verk.

Funderar på en bok med mina rippade nyllen, nu när det har blivit ett gäng med hyfsat bra dylika. Den nedan tror jag inte platsar, dock. Väntar på tid och lust.

Funderar på framtida utställningar, har idéer. Kommande höst, tidigast, så det finns tid och förhoppningsvis även stålar för planering och genomförande. Har ju rätt bra kontakter med tre gallerier, Korn, Konsthallen och Studio Animar, som samtliga kostar men som samtliga nog skulle godkänna vad jag vill ställa ut. Och jag måste förtränga hur bökigt det var att släpa bilderna fram och tillbaka.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Bok? Utställning?”

Stängt för kommentering.