Kategorier
Stockholm

Röd legobit

Tisdag och adventsstjärnorna glimmar från Ringvägens fönster och på Skanstull T tappar någon en röd legobit. Det är lönedag, Black Friday på fredag och jul om knappt en månad. På hemväg, på Globen T, kommer en sjavig man fram till mig och frågar om han får låna min telefon. Han behöver meddela någon var han är. Och då jag är den jag är, får han det.

I kväll onsdag går jag på vernissage igen.

Och som väntat trött efter sena tevefotbollen i går kväll och det blir sen tevefotboll i kväll. Hoppas det går att somna någon av nätterna.

Mitt lösenord till skolans nätverk hade gått ut, utan att jag som tidigare gjorts uppmärksam på detta. Tvingas gå in på jobb-PC:n för att byta, vilken pärs! Men nu kan jag lägga in övertid och få komp. Antar att det var värt mödan.

Trasslar med nytt bank-ID, gör fel nånstans och får vänta en timme innan jag kan göra om och göra rätt.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019