Kategorier
Berlin Stockholm

S U

Morgonregn.

”Nummer nitton mot Hagsätra”. ”Nummer nitton mot Hagsätra”. ”Nummer nitton mot Hagsätra.” Den manliga högtalarrösten på Skanstulls T lämnar ingen i ovisshet om vad inkommande tåg har för slutdestination.

Zlatan, som står staty i Malmö, köper in sig i Bajen. Malmö FF-supportrarna är inte glada.

Gårdagens bildtema för min klass var hus och byggnader. Flera mycket goda verk blev till.

Hade lite tid efter jobbet före ”Fjellis” vernissage ”Slussen – mon amour” på Café fru Bellman och funderade på var jag skulle ta en öl nånstans. Beefeater, Pitchers, Söders hjärta eller Oliver Twist? Gick in på Oliver Twist men där var det så fullt att jag bara petade i mig en gratis korv innan jag styrde kosan västerut. Det blev till sist Pitchers. På Fru Bellman sammanstrålar jag med Tommi, och morsar på fotobekanta som Lars Arned, Per Nellevad, Micke Berg, Åke Ericsson, Cato Lein och Per-Erik Åström. Trångt, varmt. Avslutar med ännu en öl på Pitchers tillsammans med Tommi.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”S U”

Stängt för kommentering.