Kategorier
Stockholm

Vita krumelurer

Ägnar lördagskvällen åt att lägga in de senaste bilderna i bloggutkast så jag inte glömmer bort dem. Hade lite flyt i går och hittade flera posters, inte rivna, men vikta och hopknölade. Det går nästan lika bra.

Heute ist es Sonntag, hela dagen. Ska kanske åka in och shoppa, eller inte. Mikrovågsugnen kan jag beställa på nätet och det andra jag spekulerar i hinner jag fixa i morgon efter jobbet.

”Hans status i Malmö är bortsopad – väljer att bli avskydd i sin egen hemstad”.

Niva håller inte tillbaka när han ger sin syn på Zlatans senaste köp.

Kul förresten, från i går. När jag köpte två av Simon Johanssons böcker på CFF behövde kvitto skrivas av CFF:s personal. Hon bad om mitt namn och sa sen, ”aha, är det du! Hej, jag heter …”. Tyvärr är jag usel på att komma ihåg vad folk säger när de presenterar sig. Håller på att fixa så Simon kan signera sina böcker, han är sjuk för tillfället.

Solen skiner förföriskt ute i förortskylan. Kom ut! Kom ut! Ska fundera på saken, vill inte förefalla lättlurad.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Vita krumelurer”

Stängt för kommentering.