Kategorier
Stockholm

Pink rip

Vilar bort förmiddagen, känner mig inte helt på topp. Blir med andra ord en innedag.

Beställer mikrovågsugnen, får baxa hem den från Björknäs (dessa konstiga utlämningsställen!) om cirka tio dagar. Hade jag orkat ta mig till Täby eller Kungens kurva hade jag haft den i dag. Det hade jag inte gjort ens om jag känt mig pigg. Den finns i massor ute i butikerna, men inte på lager.

Ett stockholmsfynd, för ovanlighetens skull. Gillar tänderna!

Finns en del att pyssla med inomhus, bläddra i de senast inköpta fotoböckerna, göra en fotobok själv (en billigare Ripped-bok som inkluderar de senaste bilderna) och kanske se klart ”The Irishman”. Först tänder jag alla adventsljusstakarna och annat adventskrafs.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

4 svar på ”Pink rip”

Stängt för kommentering.