Kategorier
Stockholm

December rullar in

Ny vecka, ny måndag och vi är inne i december. De neongulgröna byggjobbarna nedan slet hela helgen med att färdigställa ännu en nivå av Katarinavägen, till goda övertidspengar och traktamente. Spännande att se när trafiken släpps på här igen.

Ena adventsljusstaken gick som vanligt inte att tända så det blir att köpa nya små lampor när jag kommer ihåg. Det händer varenda år.

I dag har jag bild med treorna igen, på tema sport och idrott. Det ser jag fram emot. I övrigt är det faddertema på ämnet hållbar utveckling, innebärande att vi blandar klasserna från förskoleklass till trean i fyra klassrum med olika aktiviteter i varje, under en måndagstimme i fyra veckor.

Börjar så smått bli dags att fundera på årets julkort, behöver köpa fotopapper i julkortsstorlek. Tror jag vet vilket motiv det blir.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”December rullar in”

Stängt för kommentering.