Kategorier
Stockholm

S-bahnzug Olympiastadion

Skoldagen gick bra, trots min kollegas frånvaro.

Får ännu en avi: Paket från Elgiganten finns nu hos: Björknäs spel och Service. Först åker jag in till city efter jobbet och inhandlar en ny kostym, en jag får plats i. Det behövs även lite skärpning så jag lägger på ett bälte. Sen blir det paketavhämtning, och si nu är det verkligen mikron som har anlänt. Baxar med nöd och näppe åbäket till busshållplatsen och sen in på Coop där jag gratisleasar en kundvagn som jag drar hem tingesten i. Då är det det speciella rengöringsmedlet som är på fri fot.

Blir redigt magsjuk på kvällen, var kom det ifrån?

Tisdag och Nobellunch på skolan, därav kostymköpet. Åtminstone personalen brukar svida upp sig för det här tillfället. Nu blir det inget för mig efter en hemsk natt med magsjuka och ingen sömn. Hoppas kunna sova senare under dagen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”S-bahnzug Olympiastadion”

Stängt för kommentering.