Kategorier
Stockholm

Stockholmsvinter

I går. Skitväder, bussen kör fel vid Skanstull, vid tunnelbanespärren kommer jag inte genom ”biljetten redan bekräftad” utan får gå till den manuella disken. Stopp i trafiken mellan Gullmars o Hammarbyhöjden, men det drabbar inte mig annat än genom oregelbunden och glesare trafik. När Hagsätratåget äntligen rullar in på Skanstull skyltas det om till Skarpnäck. Kaosmorgon hursom och jag kom sent till jobbet.

Får ett fint mottagande med många kramar när jag kommer in i klassrummet. Då gör det inget att jag var trött under arbetsdagen. Sover några timmar när jag kommer hem, kollapsen Champions league.

Aftonbladet nyhetsnotis:
Just nu: Här lämnar ASAP Rocky lyxhotellet i Stockholm.
Se där dagens viktigaste nyhet.

Bring ger upp letandet efter mitt paket. Jag får reklamera det via Elgiganten. Och det är mycket riktigt mikrougnssprejen det handlar om.

Torsdag och de stockholmska vinterdagarna avlöser varandra. Sov i allafall gott med detaljerade drömmar som inkluderade bland annat våfflor och nån ”vinläsk”.

Intressant bildmatchning, eller hur?!
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Stockholmsvinter”

Stängt för kommentering.