Kategorier
Stockholm

Snooze

Regnet skvalar och det är lite sorgligt att tänka att det hade varit snö om inte klimatkrisen funnes.

Har som tur är bunkrat käk för hela helgen så jag behöver inte gå ut. De tråkiga punkterna på listan klarade jag av redan i går efter jobbet, nu återstår diverse kreativa sysselsättningar att beta av. Men bara om inspiration och lust infaller, annars blir det inget bra.

Ett par mishaps med print, signering och fan vet allt gör att jag får trotsa skitvädret och ta mig in till storbyn för att inhandla A2-fotopapper och en kvadratisk ram. Den senare finns inte utan det blir ett nytt försök på måndag i samband med att jag hämtar hem min bild från CFF.

Kollar fotboll, äter mig mätt och tar en snooze före nästa fotbollsmatch. Ingen dålig lördageftermiddag det.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019