Kategorier
Stockholm

Morning bus stop collection.

Det blev inte så mycket fotograferande i veckan beroende på min magsjuka. Men ett par konstverk tillkom ändå på väg till jobbet. Och i går när jag tog en snabbis till stan.

Printar julkort och hoppas att jag hittar adressboken, har inte sett den på ett tag. Oj, där dök den upp! Nu behöver jag kuvert och frimärken.

Om man skulle åka ner till Götet i januari och kolla Moriyama innan han åker hem? Och hinner jag, kan jag printa de bilder jag tänker mig för utställningen och ta med mig för en visning för galleristan. Med MTR skulle det kosta 1058:- i första klass. Hotell en natt går på runt tusenlappen. Om man lyxar till det. Att fundera vidare på.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Morning bus stop collection.”

Stängt för kommentering.