Kategorier
Stockholm

December 2019

Tajmar morgonbussen på sekunden och när jag ska hem på eftermiddagen rullar bussen in precis när jag stannat vid busshållplatsen. Det är med andra ord en sån dag när man borde köpa en lott eller åtminstone öppna en lucka i julkalendern.

Är rasande effektiv efter jobbet, åker och köper färgpatroner (InkClub hann inte leverera), hämtar min bild på CFF, köper en 40×40-ram, samt kuvert till julkorten.

Sen var det bara att återuppta printandet av bilder till Göteborg innan jag printar den senast sålda bilden samt montera och signera den senare. Skrivaren skrev ut lite snett så jag blev lite sne jag med, mest på skrivaren.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

3 svar på ”December 2019”

Och i morgon är det premiär för Star Wars 9.Fest för familjen som varit med sedan 1977! Snart julledigt!

Stängt för kommentering.