Kategorier
Stockholm

Julkorten iväg

Så är julkorten postade. Köper frimärken efter jobbet, går in på Pressbyrån på Medis T. Frågar:”Har ni frimärken?” ”Vi har alla frimärken!” ”Härligt, kan jag få 12 julfrimärken, tack.” ”De är slut! De får inte att få tag på nånstans annars än möjligen på T-centralen.” ”Hmm, då tar jag iallafall fyra till Finland.” ”De är också slut!” ”Men vad har ni för frimärken då?” ”Inrikes.” ”Okej, 12 inrikes då.” Fixar sen Finlandsportot på Coop i Orminge, frankerar och stoppar rubbet på lådan.

Julbord på skolan i går kväll, helt okej. Men det är roligare att gå på lokal så man kan ta sig en pilsner eller två.

Två skoldagar kvar av höstterminen. Bara någon enstaka elev från min klass kommer att närvara under lovet, resten är lediga. Ser mest fram mot at få sova ut på morgnarna. På vårterminen blir det simskola tolv måndagar med start kl 8.30. Inget att se fram emot.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Julkorten iväg”

Stängt för kommentering.