Kategorier
Stockholm

Dimma och träsktroll

Dimma ute och det är knappt att jag vågar bege mig ner till centrum. Tar hjälp av google maps för att inte förirra mig på vägen. Drar mig i det längst för att knalla iväg. Fyller istället på jul- och nyårshelglistan med diverse kreativa punkter. Till sist får jag tummen ur, fejsar mina dimmiga demoner och tar vägen förbi träsktrollen.

Pumpar snoken full med koksaltlösning och hoppas det hjälper. Inte mot dimman men mot nästäppan.

Bättre lyss till den sträng som brast än att aldrig slå en båge.

Rubriker är ofta intressanta:

Minst 20 personer rånade av maskerade män på julfest

Lite mer spännande blir det kanske om man tar bort ”av”.

Flickr publicerar 25 top photos. Tekniskt perfekt och vackert, många tjusiga naturbilder, men samtidigt förbannat tråkigt.

Är annars i ett kreativt mood, ska bara orka omsätta det i praktik. Men däremellan kommer fotboll.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019