Kategorier
Stockholm

Jag heter har 4

Säng, säng,säng, sova, sova, sova,… Underbart att kunna ligga och dra sig i all oändlighet. Eller åtminstone till halv nio.

I dag blir det en bunkringsrunda på Stora Coop och bolaget. Har därtill en grön varuvagn att returnera. Sen får vi se vad jag har inspiration till.

Inledde en diskussion om tidpunkten för min göteborgsutställning. Ursprungsbudet var ju april, men nu nämner galleristan maj.Men tredje veckan i maj befinner jag mig i New York. Vi får se när det blir.

Hallandsposten:


”När friskolornas intressen går före elevernas intressen är det hög tid att göra om det svenska skolsystemet.”(…)”Det är inte friskoleföretagens intressen som ska värnas i den svenska skolan, utan elevernas intressen. Om nu SCB och kammarrätten har gjort rätt bedömning är det därför lagstiftningen och ytterst det svenska skolsystemet som måste ändras. Skolan är ingen marknad utan ett samhällsuppdrag. Det är hög tid att backa bandet och förstatliga skolan och avskaffa skolpengen. Först då kan den svenska skolan bli mer likvärdig och ge alla barn, oavsett när och var de börjar i skolan, möjlighet att förverkliga sina liv. Gör om, och gör rätt. Låt stå tills alla politiker har gjort sin hemläxa.”
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Jag heter har 4”

Stängt för kommentering.