Kategorier
Stockholm

T-time

Får ta och skärpa mig nu, använda min lediga tid till något vadsomhelst. Ska nog ta och titta på en göteborgshelg i januari. Går genom min digra bunt med 10×15-printar, cirka 80 st, och ser hur många givna utställningsbilder jag har där. Sen sätter jag min tillit till min personlige kurator, Mr. Percival C. Fernausky.

Behöver också författa en kort text till min göteborgsutställning. Är inte särskilt bra på det.

Utkast till utställningstext, kommentarer önskas:

Aspects on Berlin

Synonymer till aspekt

synpunkt, synvinkel, infallsvinkel, anblick, perspektiv, sida av en sak, sida, hänseende, avseende, sätt att se

Den här utställningen representerar mitt sätt att se på Berlin, den visar mina personliga nedslag i den tyska huvudstaden. Utställningen visar människor, spår av människor och människors aktiviteter, som jag uppfattar det.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”T-time”

Wiff Dango reser till Polen på jakt efter den Heliga Zurek. Wiff är villig, tillstäde, tillika tillgänglig för småprintbesiktning först helgen 3-5 januari. Kan Wiff stå till tjänst så gör han gärna det.

Stängt för kommentering.