Kategorier
Stockholm

Off season sports

Nya bud angående utställning i Göteborg, tiden ändrar till 22/2-8/3 och Aspects on Berlin kommer den att heta. Ser på galleriets hemsida att de visat mycket abstrakt. Passar på att boka en helg för en göteborgsvisit. Kommer dit kl 13 på lördagen och lämnar kl 14.55.

Liveakt med livvakt. En felläsning kom mig att åter tänka på Gina Derawi som på grund av hot hade livvakt under flera liveframträdanden. ”Era fega jävlar!” som Henrik Schyffert säger.

Ägnar mycket möda åt att snyta ut allt snor, en och annan hjärncell, hypotalamus, hippocampus och några ventriklar åker antagligen ut på köpet. ”They were just dead weight to me, better down the road without that load”, som Neil Young sjunger i ett i och för sig helt annat sammanhang.

Ser nån fotbollsmatch också, för att ge relevans åt dagens bloggbilder.

Men om man vänder mobilen så skärmen är neråt?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019