Kategorier
Stockholm

Nysnö

Får trassla lite med mina bokningar. Mitt bank-ID vill inte vara med, trasslar ofta trots att jag laddade ner ett nytt för inte så länge sen. Och när jag vill importera hotellbokningen till en app på mobilen avkrävs jag en PIN-kod som jag inte har en aning om vilken. Det senare problemet beror på att jag gick in på fel app.

Gör ett tappert försök att katalogisera och kategorisera mitt digra fotoarkiv. För vilken gång i ordningen vet jag inte. Startar med de tidigaste bilderna och det blir lite tråkigt till sist.

När jag tittar ut har det snöat och tidningarna varnar för halka, ”ställ bilen hemma”. Ställer mig själv hemma även denna dag. Två fotbollsmatcher att kolla på från kl 15, så jag ska nog få tiden att gå. Har också att få min kontorsskrivare att funka, för tillfället hittar inte datorn och skrivaren varandra i mitt hemmanätverk.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Nysnö”

EN TEXTVARIANT. Delförslag. Det hade varit lättare om jag sett bilderna du ska ha med.

Aspects on Berlin
En fotoutställning på xx i Göteborg, den 22/2-8/3 2020
Matti Merilaid 

Matti Merilaids ambition är inte att ge ett heltäckande perspektiv av Berlin. Han skildrar människorna i storstaden, genom att göra nedslag i deras helg och vardag. Vi möter dem i deras glädje och eufori, i deras slit, och desperation. Eller vi följer dem i de spår de lämnat efter sig.

Matti Merliaid ger oss en levande, lustfylld och skakande bild av Berlin idag.

Stängt för kommentering.