Kategorier
Stockholm

En frisk medvind föser mig mot åtta minuters väntan på morgonbussen.

Elgiganten har vänligheten att meddela följande: ”Bästa kund! Vi har nu mottagit Er försändelse. Era pengar kommer att utbetalas till Ert konto inom 3-5 bankdagar. Med vänlig hälsning, Elgiganten” Ska bli intressant att se vad det handlar om, i bästa fall är det återbetalning för utebliven mikrovågsugnsrengöringsprej. Minns dock inte att jag mejlat eller skickat nåt annat till dem.


Sitter av en timme före Candylandvernissagen på Brewdog. Hinner med två öl, det är ju Freitag Gott Sei Dank. Träffar bekantingen A på B. A har börjat ett nytt liv med mindre intag av alkohol och snus istället för i cigg. Han funderar även på att börja jogga igen. Hoppas det funkar och det är ju ett efterföljansvärt exempel, absolut.

Förbannat bra bild, om ni frågar mig! Fråga mig!

Mitt första besök på Candyland. Tjockt med folk i två små rum. Det inre rummet belamrat med diverse kuriosa och nån snubbe lirar keyboard och sjunger. Får mig ett glas vitt och en pepparkaka. Det handlar om en postum utställning av fascinerande konst av Johan Eriksson, som skapat fiktiva stadsplaneringar på bruna kuvert, kompletta med bland annat räls för spårvagnar och med spårvagnshallar mellan frimärken och adresser.

Intressant nylle på vernissage.

Lång väntan på bussen hem.Vet inte om det är GAS (gear acvisition syndrom) eller ett reellt behov, hoppas på det senare, men jag avser att beställa ett
Fujinon 50-140 mm/2.8 á 13 000:- med cash back. Behöver den till New York tycker jag. Och annars.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020