Kategorier
Stockholm

Vy, Gullmarsplan

På tal om att träna och nyårslöften och sån skit. Då jag hade gott om tid efter jobbet i går, före vernissagen, drämde jag i med 11 548 steg då jag gick in till Gotlandsgatan. Det är väl de siffrorna man bör ligga på om man ska motionera någotsånär seriöst. Men vem vill va seriös?

I dag hoppas jag som sagt sammanstråla med emiren av Gałkówek, pana Tanaki, för en innerlig och synnerlig bilddiskussion. När och var har att avgöras senare under lördagen, har jag förstått.

Vy, Gullmarsplan. Okej kvällsbild, eller?

Strax inleds silly season på allvar för svensk fotboll då transferfönstret öppnar och spelare får värvas. En del spelare kommer även att försvinna, på ett eller annat sätt. I Norrköping aka Peking tillämpas metoder kända från den undre världen, läser jag:

Uppgifter: Peking sänker Simon Skrabb för 29 miljoner kronor

Ibland tycker jag den här låten är så gamla vacker!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

4 svar på ”Vy, Gullmarsplan”

11 500 är prima, men jag har läst på flera håll att de här magiska tio tusen stegen per dag är bara bullshit, inget annat än tjurbajs, säger jag dig! Siffran kommer visst från nån japansk rapport på sextiotalet och har mycket lite med verkligheten att göra.

Tjurbajs eller ej så är det ett mått på fysisk aktivitet och var dags siffror kan jämföras med varandra. Sen om det finns ett visst antal steg att uppnå varje dag kan det få vara ett mål du sätter för dig själv. Går ju inte att göra generellt då steglängden är individuell.

Stängt för kommentering.