Kategorier
Stockholm

Norrsken

Zlatan har som ni nog vet gått in som delägare i Hammarby vilket inte fel i god jord i Malmö, som Zlatan starkt förknippas med. Där sågas han jäms fotknölarna, den nyresta statyn bokstavligen, av MFF-ans som är svikna och besvikna . Förstår det fullt ut, Zlatan ser mest till sina ekonomiska intressen som verkar gå före eventuell klubbkänsla.

Då jag slukade en hel, ugnstekt, falukorv, hungrig som jag var efter arkivarbetet, förväntade jag mig en natt rik på drömmar. Så blev det också, bland annat såg jag norrsken och jag simmade i nån sjö. Intressant, norrsken ser man ju inte varje dag.

På tal om tyska: Vi har också ”Gesundheitswiederherstellungsmittelzusammenmischungsverhältnißkundiger” för ”Apotheker”. Hämtat ur ”Der bayrische Eilbote” från 1837, under rubriken Verdeutschungsverschläge eines Sprachreinigers.

Trettondagen, har några bilder att leta upp och printa, sen får det bli nån film eller nåt. Eller kolla på första delen av Dracula. Asså, mellanslagstangenten på mitt tangentbord är sopig och medför att vissa ord utan mellanslag förvanskas till nåt helt annat.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Norrsken”

Stängt för kommentering.