Kategorier
Stockholm

Cash back

Redan dags: Vernissage för Vårsalongen 2020. Vårsalongen bör man gå och se, tycker jag, om inte annat för att ha en anledning att ta sig ut. Behöver göra annat än att stirra på mina bilder. Vernissagen är när jag jobbar, så det funkar inte, men till helgen.

Svårt att fatta att det redan är onsdag.

Får svar från Fujisupporten och gör ett nytt försök med att få cashback på objektivet jag nyss inhandlade. Hittar till sist till formuläret där jag fyller i vad jag köpt, när och var. Sen krävs IBAN-kod och SWIFT-dito samt inköpsbevis/kvitto och serienumret både inskrivet i formuläret och som foto. Pust! ”Tack!
Ditt form har tagits emot.”
Tack själv!

Har fått pengarna tillbaka för den borttappade mikrougnssprejen, 99:-. Cash back även här. Marvellous!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

4 svar på ”Cash back”

Stängt för kommentering.