Kategorier
Stockholm

Styv kulting

Det friskar på med styv kulting i talltopparna när jag raskar mot morgonbusshållplatsen. Är lite sen men tempot håller för att jag ska hinna.

Får oftast mina godaste idéer när jag inte har tid att genomföra dem. Till exempel funderar jag på Lightrooms bildspelsfunktion respektive bildvisning dator till tv, med anledning av bildvisningen i Kista. Antecknar uppslaget i helglistan.

En massa IKT, betyder nåt med datorkunskap, under dagen. Bland annat om att skapa egna QR-koder och sen ett sammelsurium om Skolplattformen, Teams, Sharepoint, OneNote, OneDrive och fan vet allt. Hur många klick som helst för att hitta, om man nu gör det. Och har tid att leta. Var hyfsat pigg under kalufsen så jag lärde mig en hel del under dagen.

Och jag hann få några kramar av de av mina elever som var på jourfritids och det satt fint.

Lite trött är jag efter dagen.
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Styv kulting”

KANSKE: IKT. Informations- och kommunikationsteknik är den del av informationsteknik (IT) som bygger på kommunikation mellan människor.
I Kista säger man att man jobbar med ICT, Informations och Communications Technology.

Stängt för kommentering.