Kategorier
Stockholm

New blog

”Webbplatsen är tillfälligt otillgänglig på grund av ett planerat underhållsarbete. Välkommen tillbaka om någon minut.”

Har inte kunnat blogga på ett dygn! Attans! Men jorden, med möjligt undantag för Australien, gick inte under för det.

Behövde åka in till fotoaffären efter ett bättre kvitto på min fujilins för att få chans på cashbackstålarna, enligt mejl från Fujis handhavare. Fick kvittot utskrivet och, ännu bättre, via mejl. Fick klura lite innan jag kunde skicka det, hittade först inte var jag kunde bifoga filen. Återstår att se om det duger för cashbacken.

Testade mitt bildspel på skolans smartboard. Såg bra ut.

Knegar på bra i dag, först med min lilla mattegrupp följt av min lilla svenska för nyanlända-grupp och till sist har jag bild i helklass.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020