Kategorier
Stockholm

Morgonfika

Gårdagens simskoleutflykt gick alldeles utmärkt. Men det kräver ändå 100% uppmärksamhet under två timmar att åka tunnelbana med byte och sen övervaka omklädning och dusch. Hade sen bild i princip resten av dagen.

Trasslade lite mer med mitt bildspel i går kväll. I helgen gick det att exportera det till ett USB-minne. I går la jag till två bilder och ville spara den nya versionen, men si det gick inte. Får flytta alla bilderna till Mac Booken istället och skapa bildspelet i den. Sen ska jag kolla bildkvaliteten vid visning på stor skärm.

Snart dags för morgonfika.

Tisdag, dagen då jag har min pedagogiska planering. Har en del att fundera över.

Gårdagens stora fråga i kvällstidnings:

Hallå, ni med blommigt sexliv – vad har ni gjort för koalorna?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020