Kategorier
Stockholm

Mot Götet

Hinner kolla vädret i Göteborg och får slänga ner ett paraply i väskan. Gör ett par ”mattibilder” innan jag kliver på 471:an. Det är rätt många bilder gjorda på den här busshållplatsen nu, och ännu fler på vägen till och från jobbet. Värda en bok i sig.

Är som vanligt i god tid före avgång och promenerar hela perrongen och spanar efter motiv. Gråruggig stockholmslördag, är lite frusen när tåget till sist kommer in. SJ:s morgonavgång lämnar stan cirka 20 minuter innan MTR men jag vinner just inget på att vara framme tidigare. Incheck på hotellet är kl 15.

Åre Stockholm Malmö Berlin står på ett tåg på spår 10. Kl 9.34 kommer mitt tåg in och jag får åka baklänges. Åker alltså i vagn A, första klass, men toaletterna finns i övriga vagnar.
Intar förplägnaden redan vid kl tio, två smörgåsar på grovt bröd, med rostbiff respektive ägg och räkor. Ramlösa och kaffe till det.

Försöker följa med i det som händer utanför tågfönstret, FABRIKEN galna priser. Flen – violstaden. Järnvägsknuten Hallsberg med ett par fina gamla lokstallar. Herrljunga, ”här tillverkas Sveriges mest älskade cider”.

I stolsfickan: Veckans NU – skandalåret 2019 maxad bildspecial knark, mutor & slagsmål. Sista pappersnumret av RES med bland annat en artikel om Buenos Aires och Patagonien.

Skövde. Strax innan Alingsås börjar det regna men folk gör sig ändå ärenden.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

4 svar på ”Mot Götet”

Stängt för kommentering.