Kategorier
Stockholm

Galleri m

Regnig och grå lördag i Göteborg och jag går direkt från tåget ner till Galleri m, dryga halvtimmen söderut. Visar mina bilder för galleristan Inger Jacobsen Morgondotter och hon gillar vad hon ser. Hon tycker absolut att jag ska ta med mina två darlings, trots att de inte ryms i temat. Vi snackar bort en god stund innan jag söker mig ut i regnet igen och letar upp mitt hotell.

Hittar en affischvägg och några schysta rippar. Vilar på rummet och går ner till restaurant Norda. Beställer en steak med pommes som side order. Dyrt men inte särskilt gott. Tar en instant Coffee på rummet.

Söndag och jag siktar på Hasselblad center och Daido Moriyama-utställningen. Stället öppnar kl 11. Innan det knallar jag bort till Lekia i Femmanhuset och kollar om de har en UNO-kortlek till mina elever. Men allra först hotellfrukost! Som förutom det vanliga (äggröra&bacon, yoghurt, smörgås, croissanter) även inkluderade tre geléhallon. Sen vila på det, innan utcheckning.

Återtåget avgår kl 14.45.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Galleri m”

Låter som lyckad Göteborgsresa? När blir utställningen? Vi hade fest här igår och nu sitter jag vaken en stund mitt i NASSEN! God Lycka!

Stängt för kommentering.